
Foto-Shutterstock
Tītara (vai vistas) gaļas salāti ar zaļajiem zirnīšiem 0
1 karsti kūpināts tītara stilbs (vai vistas giross), 1 glāze gareno rīsu, 1 kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu, 6 ēdamkarotes salātu majonēzes, 100 ml minerālūdens, 1 tējkarote malta ingvera
Rīsus vāra sālsūdenī, lai irdeni, tad atdzesē. Gaļu sagriež. Zirnīšiem nolej šķidrumu. Visu sajauc, pievieno mērci, kas gatavota no majonēzes, minerālūdens un ingvera, tos sakuļot.
Reklāma
Reklāma
Zaļos zirnīšus labāk saldēt, nevis konservēt
Vasara uz šķīvja: blanšēti dārzeņi jogurta un riekstu mērcē
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Vasaras vidus – svaigo pākšaugu laiks. Uzzini, kāpēc tie tik veselīgi!
Brusketes ar sieru un zaļiem zirnīšiem
Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu