Foto-Shutterstock

Tītara (vai vistas) gaļas salāti ar zaļajiem zirnīšiem 0

1 karsti kūpināts tītara stilbs (vai vistas giross), 1 glāze gareno rīsu, 1 kārbiņa konservētu zaļo zirnīšu, 6 ēdamkarotes salātu majonēzes, 100 ml minerālūdens, 1 tējkarote malta ingvera

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Rīsus vāra sālsūdenī, lai irdeni, tad atdzesē. Gaļu sagriež. Zirnīšiem nolej šķidrumu. Visu sajauc, pievieno mērci, kas gatavota no majonēzes, minerālūdens un ingvera, tos sakuļot.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.