
Foto-Shutterstock
Zaļo zirnīšu biezenis 0
250 g zaļo zirnīšu, 100 g skābā krējuma, 100 g parmezāna siera, 1 daiviņa ķiploka, pipari, sāls
Izvāra zirnīšus, nolej ūdeni un kopā ar ķiploku un krējumu sablendē. Pievieno sarīvētu sieru un silda, līdz tas izkusis. Pievieno piparus un sāli. Pasniedz ar zivs, vistas vai citas gaļas ēdieniem.
Princese
Reklāma
Reklāma
Zaļos zirnīšus labāk saldēt, nevis konservēt
Vasara uz šķīvja: blanšēti dārzeņi jogurta un riekstu mērcē
Zaļo zirnīšu zupa – diētiska un viegla maltīte
Sāļie pīrādziņi ar zirnīšiem
Vasaras vidus – svaigo pākšaugu laiks. Uzzini, kāpēc tie tik veselīgi!
Brusketes ar sieru un zaļiem zirnīšiem
Zupa ar ziedkāpostiem un kukurūzu