Krējumā sautēti zirnīši 0
2 sīpoli, 400 g burkānu, 1 ēdamkarote sviesta, 1 ēdamkarote eļļas, 1 tējkarote miltu, 1/8 l sausā baltvīna vai dārzeņu buljona, 600 g saldētu zaļo zirnīšu, sāls, baltie pipari, 150 g krējuma vai svaigā siera, 1–2 tējkarotes citrona sulas, neliels saišķītis pētersīļa zaļumu
Sīpolus nomizo, sagriež plānās strēmelītēs. Burkānus nomizo, sagriež ripiņās. Pannā sakarsē sviestu un eļļu un uz vidēji lielas uguns aptuveni 5 min maisot apcep sīpolu strēmelītes – lai kļūst caurspīdīgas. Pievieno burkānus, vēl mazliet pasautē, tad pārkaisa ar miltiem un apcep zeltaini dzeltenus. Pielej vīnu vai buljonu, pēc garšas pievieno sāli un piparus. Uz nelielas uguns lēni sautē ~5 min. Pēc tam pievieno zaļos zirnīšus un krējumu, pēc garšas – citrona sulu. Vēl sautē ~5 min, lai dārzeņi gatavi, bet nav pārāk mīksti. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļa zaļumiem.