Foto-Shutterstock

Vistu stilbiņi ar zaļajiem zirnīšiem 0

Vistu stilbiņi (~10; to skaits atkarīgs no veidnes lieluma), 1 kārbiņa zaļo zirnīšu, 1 vidējs burkāns, 1/2 paciņas majonēzes, 250 ml krējuma, 5 ķiploka daiviņas, ūdens, sāls, pipari u. c. garšvielas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Vistas stilbiņus nomazgā un liek cepamformā, kur ieklāts cepamais papīrs. Ķiplokus sarīvē vai smalki sagriež, uzber vistu stilbiņiem.

Burkānu nomizo, sarīvē uz rupjās rīves vai sagriež un pārkaisa gaļai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja stilbiņus vēlas gatavot mērcē, zirnīšus ar visu sulu ielej bļodā, pievieno majonēzi, krējumu, garšvielas un ūdeni, lai šķidrinātu. Visu labi samaisa un pārlej stilbiņiem.

Cep cepeškrāsnī 185 °C temperatūrā 50 min. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.