Foto-iamcook

Zaļie salāti ar garnelēm 0

Sastāvdaļas – 200 g saldētu garneļu, salātlapas, 2 olas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcei – 100 g olīveļļas, tējkarote sinepes, tējkarote citrona sulas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Salātlapas rūpīgi nomazgā, nosusina, sagriež plānās strēmelēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garneles atlaidina istabas temperatūrā, liek verdošā viegli sālītā ūdenī un vāra 3 – 5 minūtes. Pēc tam ieliek caurdurī, atdzesē, noloba un pārgriež uz pusēm.

Olas cieti novāra un sagriež nelielos gabaliņos.

Bļodiņā olīveļļu samaisa ar citrona sulu, pievieno sinepes, sāli un piparus. Visu sakuļ ar putu slotiņu.

Traukā savieno salātus, garneles un olas, samaisa. Pārlej mērcīti un vēlreiz visu samaisa.

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.