Foto – Anda Krauze

Zaļie lapu salāti ar dārzeņiem un Kamambēra sieru 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas – lollo biando un romiešu, Kamambēra siers, ķiršu tomātiņi, burkāni, ananass, svaigs gurķis. Mērcei: dzērvenes, cukurs, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Kokteilis
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
RAKSTA REDAKTORS
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā un kārto uz šķīvja. Pievieno rīvētu burkānu, ķiršu tomātu pusītes, svaiga gurķa un ananasa gabaliņus, pāri liek Kamambēra siera šķēlītes. Vietām uzslaka mērci, ko gatavo, dzērveņu ievārījumu sajaucot ar olīveļļu.

“Trusis kafē” recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.