Foto – Anda Krauze

Zaļie lapu salāti ar dārzeņiem un Kamambēra sieru 0

Sastāvdaļas: Salātu lapas – lollo biando un romiešu, Kamambēra siers, ķiršu tomātiņi, burkāni, ananass, svaigs gurķis. Mērcei: dzērvenes, cukurs, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas saplūkā un kārto uz šķīvja. Pievieno rīvētu burkānu, ķiršu tomātu pusītes, svaiga gurķa un ananasa gabaliņus, pāri liek Kamambēra siera šķēlītes. Vietām uzslaka mērci, ko gatavo, dzērveņu ievārījumu sajaucot ar olīveļļu.

“Trusis kafē” recepte

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.