Der izmēģināt  0

Kā Līga gatavo humusu

Ņemu 250 g novārītu turku zirņu (der arī konservētie, kas nopērkami veikalā). Tiem pievienoju nedaudz ūdens vai šķidruma, kas palicis no zirņu vārīšanas, – vieglāk blendēt, un humuss ir vijīgāks. Pielieku sāli un garšvielas: man patīk kurkuma, baziliks un indiešu garšvielu maisījums MDH Kitchen King. Piespiežu sulu no puses vai trešdaļas neliela citrona, pieleju 3–4 ēdamkarotes eļļas. Man vislabāk patīk sezama eļļa, bet tāpat der vīnogu kauliņu eļļa, Iespējams, arī olīveļļa, bet neesmu mēģinājusi.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Lasīt citas ziņas

Visu sablendē līdz viendabīgai masai – gatavs! Ziežam uz maizes vai ēdam tāpat, der pie jebkura veģetāra ēdiena.

Foto – Matīss Markovskis
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.