Foto: Aija Geida

Zaļais kartupeļu biezenis 0

Sastāvdaļas
• 400 g kartupeļu
• sauja nātru lapiņu
• 3 ēdamkarotes izkausēta sviesta
• 100 ml piena
• sīpols
• 100 g žāvētas gaļas vai kvalitatīvas desas
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos un izvāra mīkstus. Kamēr dārzeņi vārās, blenderī kopā ar izkausēto sviestu sasmalcina nātru lapiņas. Uz pannas apcep sīpolu un smalki sagrieztu gaļu. Kad kartupeļi mīksti, tos nokāš un sastampā. Pievieno pienu (vajadzīgais daudzums var atšķirties atkarībā no kartupeļu šķirnes), sasmalcinātās nātru lapiņas un sāli. Uzvāra.

! Var pasniegt ar saceptu gaļu un sīpoliem vai tos iemaisīt biezenī.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.