Kā zaļo kafiju sagatavot? 17

Foto – Shutterstock


Uz 150 ml ūdens jums būs nepieciešamas 2 ēdamkarotes zaļās kafijas pupiņu. Kafiju vajag samalt, taču ņemiet vērā, ka zaļā kafija ir daudz eļļaināka par melno, tāpēc malt to būs grūtāk. Pēc tam uzvāriet kafiju vārāmajā kafijas katliņā, turpinot nepārtraukti maisīt uz lēnas uguns vēl dažas minūtes pēc vārīšanās sākuma. Pēc tam kafiju izkāsiet, un jūsu dzēriens ir gatavs lietošanai.

Ņemiet vērā, ka vairāk par trim tasītēm zaļās kafijas dienā nav ieteicams lietot. To vēlams izdzert pirms ēšanas, garšai pievienojot nedaudz ingvera.
Esiet gatavi, ka pēc garšas zaļā kafija stipri atšķiras no melnās un atgādina drīzāk zāļu novārījumu ar vieglu rūgtumu klāt. Ja vēlaties novājēt, krējumu, cukuru vai pienu pievienot šai kafijai nevajadzētu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.