Foto – Aija Geida

Aukstā zaķkāpostu zupa ar bietēm. Klasika ar jaunu noti! 0

Zaķkāposti ir bērnu lielākais gardums pavasarī. Maigi zaļās lapiņas un balti rozīgie ziediņi ir tik sulīgi, skābeni un aromātiski! Pat pieaugušie kā zaķu bērni satupstas meža malā un šķin gardos ziedus kārām mutēm. Starp citu, no zaķkāpostiem izdodas izcili gardas siltas un aukstas zupas.

Reklāma
Reklāma

Aukstā ar bietēm

• 0,5 l marinētu biešu

• 2 garie gurķi

• 2 l kefīra

• 3 saujas zaķkāpostu

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

• Sauja zaļumu (diļļu, pētersīļu, mizunas, pakčoj salātlapu)

• Ēdamkarote cukura

• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu

• Tējkarote sāls

Gurķus smalki sagriež, zaļumus sakapā. Katlā liek marinētas bietes, gurķus, cukuru, sāli un maltus melnos piparus. Pielej kefīru un samaisa. Pieber zaķ­kāpostus un zaļumus, samaisa un patur stundu ledusskapī. Pasniedz aukstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.