Foto – Anda Krauze

Wolmar pica 
 0

SASTĀVDAĻAS Picas mīkla – 350 g, picas mērce, siers, cepta vistas fileja, marinēti šampinjoni, konservēti artišoki, ķiršu tomāti, “Pik-nic” siers, svaigi pētersīļi, garšviela picām, olīveļļa.


Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mīklu izveltnē. “Pic-nic” sieru sagriež plānās strēmelēs un ierullē picas malās. Pamatni apsmērē ar picas mērci. Virsū liek daļu no picas siera, ceptu vistas fileju, marinētus šampinjonus un artišokus. Pievieno ķiršu tomātiņu pusītes. Liek virsū atlikušo sieru, pārkaisa ar picas garšvielām. Cep 250 – 300 grādos apmēram 5 minūtes. Pildīto malu nosmērē ar olīveļļu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.