WOK ar rīsu nūdelēm un sēnēm 0
Sastāvdaļas
• 400 g saldētu dārzeņu maisījuma
• 250 g šampinjonu
• 250 g vistas filejas
• 200 ml saldās čili WOK mērces
• 250 g rīsu nūdeļu
• 2,5 ēdamkarotes augu eļļas
• ēdamkarote sezama sēklu
• tējkarote sāls
• ¼ tējkarotes malta čili
Pagatavošana.
Šampinjonus sagriež šķēlītēs, vistas gaļu plānās strēmelēs. Pannā uzkarsē eļļu, uz lielas uguns apcep vistas gaļu, pieliek dārzeņus un šampinjonus, nepārtraukti maisot, apcep 3–4 minūtes. Pievieno sāli, čili, sezama sēkliņas un pārlej ar mērci un samaisa.
Verdošā ūdenī pagatavo rīsu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.