
Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva
Vītinātā šķiņķī ietītas ceptas jūras ķemmītes 1
KĀ GATAVOT?
Vītinātā šķiņķa šķēles sagriež strēmelēs. Jūras ķemmīšu gaļu notīra un ietin šķiņķa šķēlē, sastiprinot to ar koka irbulīti. Pārkaisa ar sāli un pipariem. 30 sek. cep uz karstas pannas olīveļļā no abām pusēm. Pasniedz karstas.
Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.