Foto – Bonappetit.lv

Vistu stilbiņi ar olīvām un sidru 0

Pagatavošana

Karstumizturīgā formā ielikt vistas stilbiņus, pievienot etiķi, sasmalcinātus ķiplokus, apsegt ar pārtikas plēvi un atastāt marinēties uz 1 st. istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Pēc 1 st. plēvi noņemt, pievienot sidru, vistas buljonu, lauru lapas, saldo papriku, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas un cept cepeškrāsnī 200 grādos apm. 45 min, ik pa brīdim apmaisot. 10 min. pirms cepšanas beigām pievienot olīvas.

Pasniedz siltu ar vārītiem vai ceptiem dārzeņiem.

Recepti piedāvā “Prisma” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.