Publicitātes foto

Vistu spārniņu “vālītes”. Recepte no veikala-kafejnīcas “Sirmais&Dreibants” 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

Reklāma
Reklāma

Recepte 4 personām.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
Vistu spārniņu gaļu atgriež no kaula tievākajā galā un gaļu novelk uz leju, bet neatdala no kaula.
Visas marinādes sastāvdaļas samaisa kopā un marinē tajā spārniņus apmēram stundu. Kad spārniņi iemarinējušies, tos cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 10 minūtes.
Mērcei sajauc bezpiedevu jogurtu kopā ar sakapātu piparmētru un pasniedz ar gatavajiem vistu spārniņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.