Vistu spārniņi piparmētru – jogurta marinādē 0
Sastāvdaļas – 7 vistu spārniņi, sāls, 0,75 glāzes jogurta, piparmētras, 2 ķiploka daiviņas, kanēlis.
Pagatavošana.
Vistu spārniņus nomazgā, nosusina un kārtīgi ierīvē ar sāli. Ieliek aukstā vietā uz pusstundu.
Gatavo marinādi. Nomazgā un smalki sagriež piparmētras, sasmalcina ķiploku.
Bļodā liek piparmētras, ķiploku, pievieno kanēli un pārlej ar jogurtu. Samaisa.
Marinādē liek vistu spārniņus, samaisa un visu liek vēsumā uz stundu.
Pēc tam spārniņus liek pārtikas plēvē, aizsien galus un cep 180 grādu karstumā apmēram 30 minūtes. Pēc tam plēvi atver vaļā vai noņem pavisam nost, temperatūru palielina līdz 200 – 210 grādiem un 10 – 15 minūtes spārniņus apbrūnina.
Labu apetīti!