Vistu akniņas, ceptas ar āboliem 0

Vistu aknas ļoti labi sader ar āboliem, tikai vēlams izmantot skābus vai saldenskābus ābolus. Piedevās var izmantot rīsus vai kartupeļus.

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 31
“LR4 vadība ir pelnījusi, ka tā tiek atlaista.” Latvija svin “Oskaru”, bet Latvijas Radio 4 informācija krievu valodā šokē sabiedrību 21
Vai tāpēc mēs karojām? Z-patrioti šokā par Putina negaidīti dāsno piedāvājumu Trampam
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 500 g vistu aknas, 400 g ābolu, 2 vidēji sīpoli, augu eļļa, sāls.

Pagatavošana.

Sīpolus sagriež pusriņķos. Aknas sagriež nelielos gabaliņos. Ābolus nomizo, izņem serdi un sarīvē uz vidējas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā augu eļļā apcep sīpolus, pievieno aknas un cep 5 minūtes.

Pievieno ābolus, nedaudz uzkaisa sāli un visu cep 10 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.