Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls.
Foto no LA arhīva

Vistas zupiņa ar zvaigznītēm 0

Sastāvdaļas – 1,5 kg vistas, 250 g makaroni zvaigznītes, 5–6 kartupeļi, sīpols, burkāns, 2 lauru lapas, zaļumi, piparu graudi, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Ko ēst, lai ātrāk zaudētu svaru: 6 produkti, kurus savā ēdienkartē iesaka iekļaut uztura speciālisti
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Lasīt citas ziņas

Vistu kārtīgi nomazgā, sagriež gabalos un liek katliņā. Pārlej ar ūdeni, pievieno sāli pēc garšas, piparu graudus un vāra, līdz gaļa ir gatava. Pēc tam gaļas gabalus izņem no katliņa, buljonu atstāj.

Sīpolu smalki sagriež, burkānu sarīvē ar rīvi, kartupeļus sagriež salmiņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Verdošā buljonā liek kartupeļus un vāra apmēram 15 minūtes. Pēc tam pievieno sīpolus ar burkāniem un makaronus zvaigznītes. Visu vāra, līdz ir gatavs. 5 minūtes pirms beigām pievieno lauru lapas.

Gatavajā zupā atpakaļ liek atkaulotu vistas gaļu, pārkaisa ar rīvētiem pipariem pēc garšas, pievieno sakapātus zaļumus un pasniedz galdā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.