Foto – Bonappetit.lv

Vistas zupa ar kāļiem 0

Pagatavošana

Dārzeņus nomizot. Burkānus un kāļus sagriezt palielos gabalos. Sīpolus sagriezt ripiņās, ķiplokus smaki sakapāt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā burkānus, sīpolus un ķiplokus. Pievienot cāļu pusspārnus un apcept arī tos. Pievienot kāļus, sasmalcinātus tomātus un pāris minūtes visu kopā pasautēt. Pieliet ūdeni un vārīt līdz visi dārzeņi ir mīksti.

Gatavai zupai pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Pasniedz pārkaisot ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Recepti piedāvā “Ķekava” un

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.