Vistas žuljēns gatavajos groziņos 0
Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma (20%), 2 ēdamkarotes miltu. Nepieciešami gatavie groziņi pildīšanai – daudzums pēc vēlmēm.
Pagatavošana.
Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un pannā apcep, līdz iztvaiko liekais šķidrums.
Pannā pievieno saldo krējumu un lēnām iemaisa miltus, lai viss virums sabiezē.
Gatavo masu sapilda groziņos.
Groziņus liek uz cepešpannas, kura ir izklāta ar cepamo papīru. Groziņus pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep 180 grādu karstumā 10 – 15 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.
Labu apetīti!