Foto-vk.com

Vistas žuljēns gatavajos groziņos 0

Sastāvdaļas – 400 g vārītas vistas filejas, 400 g svaigu šampinjonu, 2 sīpoli, 300 g siera, 500 ml saldā krējuma (20%), 2 ēdamkarotes miltu. Nepieciešami gatavie groziņi pildīšanai – daudzums pēc vēlmēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Sēnes, sīpolus, fileju smalki sagriež un pannā apcep, līdz iztvaiko liekais šķidrums.

Pannā pievieno saldo krējumu un lēnām iemaisa miltus, lai viss virums sabiezē.

Gatavo masu sapilda groziņos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Groziņus liek uz cepešpannas, kura ir izklāta ar cepamo papīru. Groziņus pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep 180 grādu karstumā 10 – 15 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.