Foto-recepti.kz

Vistas un sēņu žuljēns 1

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 300 g šampinjonu, 200 g sīpolu, 200 g cieta siera, 300 – 350 g saldā krējuma (15%), 2 ēdamkarotes miltu, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Vai, vai! Kā tad tagad krievs iebrauks Jūrmalā?” Soctīklotāji apspriež caurlaides iegādes iespējas iebraukšanai kūrortpilsētā 90
Viedoklis
Rīgas pašvaldības pēdējā laikā veiktie pasūtījumi kāda ietekmīga politiķa dēlam vieš aizdomas… Arī dārgās tirdzniecības nojumes
Kokteilis
10 lietas, ko sievietes dara labāk nekā vīrieši. Trešajam punktam vīrieši nekad nevēlas piekrist
Lasīt citas ziņas

Novāra vistas fileju, atdzesē un sagriež mazos gabaliņos.

Smalki sagriež sīpolus un sēnes. Uz pannas augu eļļā apcep sīpolus, pievieno sēnes. Cep visu, kamēr iztvaiko liekais šķidrums (10 – 15 minūtes).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno fileju, sāli un piparus, visu samaisa un noņem no uguns.

Uz sausas pannas viegli apcep miltus. Pielej saldo krējumu, garšvielas, visu uzvāra. Pievieno sēnes ar fileju, visu samaisa un noņem no uguns.

Iegūto masu liek karstumizturīgos trauciņos un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Vāciņu virsū neliek. Cep cepeškrāsnī 180 grādu karstumā līdz zeltainai garoziņai (apmēram 30 minūtes).

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.