Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām 0

Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet, kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru.

Vistas filejas sagriezt garās strēmelītēs. Var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.

CITI ŠOBRĪD LASA

No koksrieksta notecināt šķidrumu, atdalīt mīkstumu. Olas uzputot ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvēt skaidiņās uz dārzeņu rīves.

Vistas gabaliņus vispirms iemērkt olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotas filejas sakārtot uz cepešpannas un cept apm. 15 min, līdz vista ir gatava.

Pasniedz ar saldo čili mērci.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.