Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām 0
Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet, kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus.
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru.
Vistas filejas sagriezt garās strēmelītēs. Var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.
No koksrieksta notecināt šķidrumu, atdalīt mīkstumu. Olas uzputot ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvēt skaidiņās uz dārzeņu rīves.
Vistas gabaliņus vispirms iemērkt olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotas filejas sakārtot uz cepešpannas un cept apm. 15 min, līdz vista ir gatava.
Pasniedz ar saldo čili mērci.
Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”
Recepti piedāvā