Vistas šķiņķīši cepešpannā ar krāsainiem dārzeņiem. Koši rudenīga recepte 0
Gatavošanas laiks:
apm. 30 minūtes
(jāparedz laiks sutināšanai)
Katrā porcijā apm. 490 kcal/2050 kJ
36 g olbaltumvielu, 18 g tauku, 43 g ogļhidrātu
1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C. Cepešpannā ieklāj cepampapīru, pārkaisa ar jūras sāli. Kartupeļus rūpīgi nomazgā, liek cepešpannā un pārkaisa ar nomazgātu, nosusinātu un sakapātu rozmarīnu.
2. Vistu šķiņķīšus nomazgā, nosusina. Atdala šķiņķi no kājas. Tējkaroti sāls sajauc ar pipariem un paprikas pulveri. Ierīvē vistas gaļu. Šķiņķus un stilbus liek cepešpannā starp kartupeļiem, cep cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.
3. Cukīni nomazgā, nosusina, sagriež strēmelēs, papriku nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež plānās strēmelītēs. Ķirštomātiņus nomazgā, nosusina, izgriež kātiņus, sadursta. Dārzeņus liek pie gaļas un kartupeļiem aptuveni pēc 25 minūtēm, pārlaista ar mērci no cepešpannas.