Vistas šķiņķīši apelsīnos 0
Lai pārsteigtu sevi un savus mīļos, Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā izcili gardu un vienkāršu vistas šķiņķīšu recepti.
Sastāvdaļas
8 vistas šķiņķīši ar kaulu
2 apelsīni
4 rozmarīna zariņi
8 timiāna zariņi
1 sīpols
1 ķiploks
1 ēd. k. itāļu garšvielas Selection by Rimi
2 ēd. k. olīveļļas
1 ēd. k. saldās paprikas pulvera
1 tējk. koriandra sēklu
Sāls pēc garšas
Pagatavošana
Sajauc 1 apelsīna sulu un norīvētu miziņu ar pārējām sastāvdaļām un ierīvē vistas šķiņķīšus.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Liek visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.
Cep 1 stundu. Pasniedz ar iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.
Iesaka Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis