Vistas salāti ar vīnogām un ceptiem citroniem 0

 Sastāvdaļas. Aisberga salāti, vistas fileja, vīnogas (bez kauliņiem), valrieksti, citroni, cukurs, garšvielas. Mērcei: skābs krējums, majonēze, karijs.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju vāra garšvielās. Valriekstus nedaudz sasmalcina. Uz sakarsētas pannas uzber cukuru un tajā karamelizē citrona šķēlītes. Krējumu samaisa ar majonēzi (1:1), pievieno kariju. Uz šķīvja kārto saplūkātus aisberga salātus, strēmelītēs sagrieztu vistas fileju, pārlej ar mērci, virsū liek citrona šķēlītes, vīnogas un valriekstus.

Krodziņa “Baziliks” recepte.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.