
Foto-Baiba Buceniece
Vistas salāti ar karija mērci 0
Kā gatavot?
Vistas krūtiņu cep uz grila, sagriež šķēlītēs. Uz šķīvja kārto saplūkātas salātu lapas, sagrieztus gurķus, tomātus, pāri liek grilētās vistas filejas šķēlītes. Pievieno mērci, ko gatavo, majonēzi sajaucot ar kariju, pēc garšas pieliekot sāli.
Reklāma
Reklāma
Tramps nikns uz Putinu un pirmo reizi publiski izsaka reālus draudus
Kā horoskopa zīmes rīkojas stresa situācijās: bēg, sauc palīgā vai stājas pretī briesmām? Vēzis paslēpsies un raudās
Trampa pavāri “tiek izdancināti godam”. Baltā nama virtuves aizkulises un ko labprāt iekož ASV prezidents
Gatavoja “Ciemakukuļa” pavāre Kataržina Stepanova
Mērce – salātu karaliene. Liec klāt to, kas dārzā!
10 padomi vecākiem par bērnu drošību vasarā no Daces Gardovskas
Maļ, rīvē, kuļ un spiež! Kādu virtuves kombainu izvēlēties?
Šokolādes cepumi
Spināti ar bekonu un sinepēm
Rudzu maizītes ar cieto sieru un ķiršu ievārījumu. 5. variants līdzi ņemamām pusdienām
Kartupeļi ar siera un žāvētās gaļas mērci
Lavandas cepumi – baudījums acīm un vēderam