Foto no “Radisson Blue Hotel Latvija” arhīva

Vistas un valriekstu salāti 1

Kā gatavot

Kājiņas vāra vistas buljonā, kam pievienotas garšvielas, līdz tās mīkstas, pēc tam atdzesē. Baltmaizes šķēles iemērc pienā un pagaida, līdz uzbriest. Valriekstus apgrauzdē pannā. Vistas gaļu saplucina smalkos gabaliņos. Tai pievieno sasmalcinātus valriekstus un uzbriedinātu baltmaizi, pieber sāli, piparus. Pielej nedaudz buljona, lai iegūtu pabiezas konsistences masu. Ziež uz grauzdiņa vai pasniedz ar čipsiem.

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Mājas
Pārāk ilgi uzglabāta malka var palikt veca, un tā vairs nav piemērota apkurei. Cik ilgi drīkst glabāt? 17
Lasīt citas ziņas

Gatavoja “D’vine” pavārs VIKTORS MANUELS BARAJASS GARCIA.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.