Publicitātes foto

Vistas krūtiņa „papiloti”. Šefpavāra Ērika Dreibanta recepte 0

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants
Recepte 4 personām.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
CNN: “Nožēlojamā” Eiropa beidzot mostas: Tramps “iegriež” Zelenskim, Vācija atceļ parādu “bremzes”, Francija apsver kodolaizsardzību
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
No pergamenta izgatavo trīsstūrveida aploksnes. Tajās liek iekšā nomazgātus un sagrieztus dārzeņus, svaigu vistas krūtiņu, sviestu un garšaugus, pārlej visu ar baltvīnu. Aizloka pergamenta aploksni un liek cepties cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes. Servē pergamenta aploksnē, nogriežot tai vienu malu.

Autors: veikala-kafejnīcas “Sirmais & Dreibants” šefpavārs Ēriks Dreibants

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.