Publicitātes foto

Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni 0

Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā “Domina Shopping” tika atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns “Tex-Mex Republic”. Viens no jaunā restorāna ēdienkartes autoriem ir “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs, kurš piedāvā gardas meksikāniskas ēdienu receptes ar vistu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
11 olbaltumvielām bagāti produkti, ko pievienot diētai, lai zaudēt svaru
FOTO. Pie Miķeļbākas izskalots nezināms “jūras iemītnieks”: “Vai ir kāds, kurš zina, kas šis ir?”
Kokteilis
Danas Reiznieces bijušais vīrs satriekts: “Es tiešām negaidīju, ka sieviete var tā aiziet un atstāt trīs bērnus…” 1
Lasīt citas ziņas

Nepieciešams
200 grami vistas filejas
1 Sarkanais sīpols
Burkāni
Paprika
Ziedkāposti
Cukīni
Sāls
Pipari
Šampinjoni

Pagatavošana

Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm. Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept. Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz. Buen Provecho!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.