Foto-Anda Krauze

Vistas gaļas, siera un zaļumu bumbiņas
 0

Kā gatavot?

Vistas fileju samaļ, pievieno sarīvētu sieru, kokosriekstu pienu, saldo čili mērci, smalki sagrieztu koriandru, pētersīļus, baziliku, čili un sarīvētu ingveru, pieber sāli un sajauc. No iegūtās masas veļ bumbiņas, liek nelielās veidnītēs un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā 10 – 15 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Bumbiņas var spraust uz iesmiņa, starp tām liekot dārzeņus, var pasniegt kā piedevu salātiem vai ēst kā vieglu uzkodu.

Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.