Foto – Anda Krauze

Vistas gaļas iesmiņš ar stampātiem kartupeļiem 0

Sastāvdaļas
• vistas fileja
• kartupeļi
• sviests
• piens
• zaļie lociņi

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Marinādei
• ķiploks
• čili mērce
• majonēze
• citronpipari
• cukurs
• sāls

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos un liek marinādē, kas pagatavota no čili mērces, majonēzes, citronpipariem, dažām ķiploka daiviņām, cukura un sāls. Ievieto ledusskapī uz 10–12 stundām. Ja gaļu gribas ātrāk gatavot, marinādi iemasē gaļas gabaliņos. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes grila režīmā. Ja nav plīts ar šādu režīmu, gaļu vispirms apbrūnina uz pannas, tad turpina cept cepeškrāsnī 10–15 minūtes.
Pasniedz ar stampātiem kartupeļiem: kartupeļus nomizo, izvāra mīkstus un tad sakuļ nevis ar blenderi, bet vispirms saspaida ar koka stampiņu un turpina kult ar karoti. Kad putra kļuvusi viegla un gaisīga, pievieno vārītu pienu, nedaudz sviesta, zaļos lociņus un iemaisa putrā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.