Vistas gaļa, pildīta ar Edamas sieru, jogurta mērcē 0

 

Sastāvdaļas: Vista, 200 g Edamas siera, 0,5 l jogurta bez piedevām, 1 glāze salda krējuma, 1 glāze piena, 1 glāze ūdens, ziedkāpostu galviņa, čili pipara pāksts gabaliņš, lakšu buntīte, sāls, pipari, muskatrieksts, garšaugi, sviests cepšanai.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

 

Uzbrukumā futbola aģentam izmantotā automašīna atrasta sadedzināta Mežaparkā 27
“Nevarēju saskatīt burtus uz lapas, jo trīcēja rokas!” Mūziķe Stafecka par savu jauno darbu 13
Lasīt citas ziņas

Vistu atkaulo, gaļu uzmanīgi atdala no ādas un viegli izklapē; liek uz izklātās ādas. Virsū kārto lakšu lapas, siera stienīšus un garšvielas. Satin garenu rullīti, nosien, cep cepeškrāsnī 120oC vairāk nekā stundu. Saldajā krējumā, pienā un ūdenī izvāra ziedkāpostus. Sakuļ, pievienojot mazliet novārījuma un sarīvēta muskatrieksta.

Jogurta un čili mērcei sajauc jogurtu ar čili, dažādiem sīki sagrieztiem garšaugiem, sakuļ. Kad vista gatava, to izņem no cepeškrāsns un uz pannas sviestā viegli apcep. Noņem diegus, ruleti griež šķēlēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Edamas siera vietā var ņemt Holandes, Ugličas vai Krievijas sieru.

 

Gatavoja restorāna “Desiderata” šefpavārs Māris Astičs.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.