Vistas frikasē ar pankūkām 0
SIA “Ogres Prestižs” veikals “Top” un restorāns “Ogres Prestižs” darbojas jau septīto gadu. – Aukstajā gadalaikā cilvēki biežāk izvēlas sātīgus ēdienus – pelēkos zirņus, krāsnī ceptus kartupeļus un gaļu, piemēram, karbonādi ar kauliņu, sutinātus kāpostus, kāpostu zupu.
Bet gardēži izvēlas jūras velšu zupu ar garnelēm, mīdijām un grilētu lasi vai foreli, – stāsta SIA “Ogres Prestižs” ražošanas daļas vadītāja Ruta Sprukste. Restorāna ēdienu klāstā ir plašs uzkodu, salātu, zupu, pamatēdienu, tostarp vistas un zivju ēdienu, kā arī desertu klāsts visām gaumēm. Īpaši garda pavārei Valentīnai Dubrovai izdodas cepta melnā saida, arī grilēti dārzeņi, ar ķiplokiem un biezpienu pildīti baklažāni, sīpolu sitenis un rullīši no liellopu gaļas. Piedāvājumā arī dažādas pikantas mērcītes, bet pie kafijas var baudīt “Ogres Prestiža” kulinārijā ceptas smalkmaizītes, pīrādziņus un kūkas. Par tām gādā konditore Marika Bērziņa. 2011. gadā izstādē ”Riga Food” konditorejas uzņēmumu konkursā SIA “Ogres Prestižs” ieguva 1. vietu un titulu “Gada konditorejas uzņēmums”.
Vistas frikasē ar pankūkām
Sastāvdaļas. Vistas fileja, šampinjoni, burkāni, puravi. Mīklai: olas, piens, milti.
Kā gatavot? Vistas fileju sagriež gabaliņos un pannā apcep. Pievieno viegli novārīta burkāna ripiņas, sagrieztus svaigus šampinjonus, puravus, visu apcep. Pielej saldo krējumu, mazliet Vorčesteras mērci, pieber piparus, sāli. Pilda plānajās pankūkās.