Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, 6 vārītas olas, 250 g cieta siera, 250 g sēņu, 200 g valriekstu, 400 g majonēzes, ķiploka daiviņa, 2 sīpoli, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju izvāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai. Atdzesētu smalki sagriež un liek salāttraukā kā pirmo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi.

Valriekstus sasmalcina un liek otrajā kārtā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz riekstiem kā nākamo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi. Pāris baltumu atstāj rotāšanai.

Sīpolus smalki sagriež un apcep pannā augu eļļā kopā ar sēnēm, kuras ir plāni sagrieztas. Sīpoli ar sēnēm veido nākamo kārtu.

Sieru un ķiplociņu arī sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz sēnēm. Pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējā kārtā ir sarīvēti olu baltumi.

Gatavos salātus uz pāris stundām liek ledusskapī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.