Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, 6 vārītas olas, 250 g cieta siera, 250 g sēņu, 200 g valriekstu, 400 g majonēzes, ķiploka daiviņa, 2 sīpoli, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju izvāra vieglā sālsūdenī līdz gatavībai. Atdzesētu smalki sagriež un liek salāttraukā kā pirmo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi.

Valriekstus sasmalcina un liek otrajā kārtā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vārītas olas sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz riekstiem kā nākamo kārtu. Pārsmērē ar majonēzi. Pāris baltumu atstāj rotāšanai.

Sīpolus smalki sagriež un apcep pannā augu eļļā kopā ar sēnēm, kuras ir plāni sagrieztas. Sīpoli ar sēnēm veido nākamo kārtu.

Sieru un ķiplociņu arī sarīvē uz rupjas rīves un liek virsū uz sēnēm. Pārsmērē ar majonēzi.

Pēdējā kārtā ir sarīvēti olu baltumi.

Gatavos salātus uz pāris stundām liek ledusskapī.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.