Foto – Valdis Semjonovs

Vistas filejas šašliks pašu gatavotā marinādē 0

Sastāvdaļas
• Vistas fileja

Marinādei
• Majonēze
• Sojas mērce
• Garšviela vistas gaļai
• “Santa Maria” garšviela šašlikam
• Sāls
• Pipari
• Cukurs
• Citrona sula

Reklāma
Reklāma
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež palielos gabalos un liek marinādē, kurā notur aptuveni 24 stundas. Var marinēt īsāku laiku, bet tad marinādei jāpievieno vairāk garšvielu. Grilē.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.