Foto-Valdis Semjonovs

Vistas filejas rullītis ar ķiploku–spinātu pildījumu
 0

Sastāvdaļas (1 cilvēkam) – vistas fileja, 4 bekona šķēles, 30 g spinātu, tomāts, kartupeļi, piens, sviests, ķiploki, eļļa, pētersīļi, garšvielas vistas gaļai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju izklapē, uzbārsta nedaudz sāls un garšvielas vistas gaļai, liek spinātus, kas apcepti nelielā eļļas daudzumā ar ķiplokiem. Fileju satin rullītī, apkārt aptin bekona šķēles, sastiprina ar koka irbulīšiem. Cep cepeškrāsnī 12 – 15 minūtes 200 grādu temperatūrā. Uz vienas pannas ar rullīšiem liek tomātu, kuram nogriež cepurīti un iepilda garšaugu masu, kas pagatavota, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.

No kartupeļiem, piena un sviesta pagatavo tradicionālo kartupeļu biezeni, klāt piespiežot ķiploku.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.