Foto-Shutterstock

Vistas fileja rīsu vīna un sezama mērcītē 0

Autors: “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 4 vistas filejas
• ½ tējkarotes sāls
• 2,5 ēdamkarotes sezama sēkliņu
• Eļļa fritēšanai

Mērcei:
• 100 ml rīsu vīna (sakē)
• 100 ml sojas mērces
• 2 ēdamkarotes cukura

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež kumosa lieluma gabaliņos, uzkaisa sāli un fritē uzkarsētā eļļā 6–8 minūtes, līdz tā mazliet apbrūnē.

Gatavo mērci: visas sastāvdaļas 3–4 minūtes vāra katlā ar biezu apakšu, tad izslēdz uguni un virumu atdzesē. Ja negribas pašam gatavot, veikalos var iegādāties tradicionālo japāņu teriyaki mērci, kam ir līdzīga garša.

Vistas filejas gabaliņus liek pannā, uzlej mērci, uzkaisa sezama sēkliņas, uzliek vāku un sutina 10 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.