Foto – Bonappetit.lv

Vistas fileja karija mērcē ar saldo krējumu 0

Sastāvdaļas
Vistas fileja – 2 gb
Saldais krējums – 200 ml
Sīpols – 1 gb
Ķiploka daiviņas – 2 gb
Ingvera gabaliņš neliels
Karija pulveris – 1,5 tējk.
Milti – 1 tējk.
Kartupeļu ciete – 1 tējk.
Sāls un pipari pēc garšas
Rīsi (piedevām)

Reklāma
Reklāma
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
7 iemesli, kāpēc jūs nespējat zaudēt svaru pat, ja pārtiekat tikai no vienas salāta lapas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sagriež vistas fileju garenos ~1,5 cm gabaliņos. Uzber kartupeļu cieti un kārtīgi apmaisa, lai ciete vienmērīgi aplīp ap filejas gabaliņiem.

Fileju nedaudz apcep, pievieno sagrieztu sīpolu. Cep, kamēr fileja sāk kļūt zeltaini brūna.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz smalkās rīves sarīvē ķiploka daiviņas un nelielu ingvera gabaliņu un pievieno gaļai.

Gaļai pievieno miltus un karija pulveri un kārtīgi apmaisa.

Pielej nedaudz ūdens un lēnām maisa, lai sāk veidoties mērcīte. Tad pielej saldo krējumu. Pievieno šķipsniņu ķimeņu un sāli/piparus pēc garšas. Uzliek vāku un ~10 min pasutina.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Labu apetīti! 🙂

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.