
Fotošāviņš no Tv24Riga
Vistas fileja jogurta mērcē 0
Vistas fileju sagriez strēmelītēs, pārber ar sāli un pipariem, apviļā linsēklās, uz vidējas liesmas apcep pannā. Kad apcepts pievieno mazliet ūdeni, medu, atļauj vēl 3 min pacepties un pievieno jogurtu ar paprikas pulveri un kariju. Kad vistas fileja ir gatavas ar mērcīti, liec galdā!
Reklāma
Reklāma
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Visticamākais scenārijs – uzbrukums Suvalku koridoram: brīdina, ka kaujas operācija pret NATO varētu sākties jau 2027. gadā
