Vistas fileja folijā ar kaltētiem tomātiem, makaroniem un jogurta mērci 0
Sastāvdaļas: 400 g vistas filejas, 200 g bezpiedevu jogurta, 50 g sojas mērces, 3 daiviņas ķiploka, 50 g spinātu lapu, 50 g kaltētu tomātu, šķipsniņa jūras sāls, makaroni, sviests.
Kā gatavot?
Vistas fileju sagriež strēmelītēs un 30 minūtes marinē (marinādi gatavo no jogurta, sojas mērces un ķiplokiem). Fileju cep cepeškrāsnī 20 minūtes 160 grādos.
Sālsūdenī izvāra makaronus, sviestā viegli apcep, pārlej ar mērci.
Mērcei spinātus sablenderē ar jogurtu un jūras sāli. Ēdienu dekorē ar kaltētiem tomātiem.
Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.