Foto – Anda Krauze

Vistas fileja ar pupiņām 0

Sastāvdaļas
• 1 vistas fileja
• ½ kabača
• ½ cukīni
• Sauja sviesta pupiņu
• Sauja cūku pupu
• Piparu maisījums
• Sāls
• Eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, uzbārsta sāli, piparu maisījumu un apcep no abām pusēm. Kabaci un cukīni sagriež strēmelītēs, lai līdzinātos sviesta pupiņu izmēram, pievieno vistas filejas šķēlītēm un apcep. Sviesta pupiņas un cūku pupas novāra sālsūdenī, līdz pākšaugi mīksti. Cūku pupām noņem miziņu. Pākšaugus pievieno gaļai, kabacim, cukīni un apcep. Kārto uz šķīvja, rotā ar dīgstiem.

Vistas fileju nedrīkst pārcept, jo gaļa kļūs sausa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.