Vistas fileja ar jauno kartupeļu salātiem un citronu. Iesaka Sirmais un Dreibants 0
Sastāvdaļas
Vistas filejas majonēzē ar citronpipariem – 2 gab
Novārīti jaunie kartupeļi – 500 g
Saulē kaltēti tomāti eļļā – 100 g griezti strēmelēs
Daivās sagriezts citrons – 1/3 gab
Baziliks – 4-6 lapiņas
Kalamatas olīvas (attīrītas no kauliņiem) – 10 gab
Pagatavošana.
Jaunos kartupeļus novāra ar mizu un apcep eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Sagriež uz pusēm un vēl siltos kartupeļos iemaisa saulē kaltētos tomātus, olīvas, citronus un eļļu, kas palikusi pāri no tomātiem eļļā. Liek ledusskapī atdzesēties. Atdzesētos salātos iemaisa baziliku un pasniedz kopā ar uz pusēm pārgrieztiem vistas filejas gabaliņiem.