Tv24Riga Publicitātes foto

Vistas fileja apelsīna marinādē 0

Vistas fileju sagriez pa vidu divās plānās šķēlēs. Citā traukā sajauc Apelsīna sulu ar olīveļļu, sakapātiem ķiplokiem, maltu kuminu, Timianu, sāli, citrona sulu. Visu samaisi un ieliec vistas fileju marinēties uz 10 min. Uz lēnas liesmas pannā cep. Pasniedz ar vārītiem rīsiem un Biešu krēmu.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Bietes nomizo un izspied sulu, ieliec blenderī ar saldo krējumu un pieliec karoti Mascarpone sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.