Vista ar medu
 0

Sastāvdaļas. 6 vistas šķiņķīši (vai stilbiņi), 1/2 tējkarotes malto čili piparu, 1/2 glāzes medus, 1/3 glāzes apelsīnu liķiera, 1,5 tējkarotes sinepju, 1 neliels sīpols, pēc vajadzības: svaigi spiesta citrona sula, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Samaisa sāli, citrona sulu un čili piparus. Ar maisījumu ierīvē vistas šķiņķīšus un liek sakarsētā cepeškrāsnī 180 – 200 °C temperatūrā. Nepieciešamības gadījumā nosmeļ taukus.

Medu samaisa ar apelsīnu liķieri un sinepēm un viegli uzsilda. Kad vistas šķiņķīši ir gandrīz gatavi, tiem uzkaisa ripiņās sagrieztus sīpolus, pārlej ar medus mērci un, cepeškrāsnī nedaudz samazinot karstumu, atstāj vēl uz 10 – 15 minūtēm, ik pa laikam apslakot ar mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.