Vista ar kāršu pupām, burkāniem un ķirbi gardā mērcītē 0
150 g kāršu pupu uz nakti izmērcē ūdenī un vāra gatavas. 300 g burkānu izvāra, līdz vēl stingri. 300 g ķirbja apcep.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
500 g vistas gaļas gabaliņos apcep pannā līdz gatavībai, pievieno pupas, burkānus un ķirbi, pārlej ar mērci un uzkarsē. Mērci iepriekš uz lēnas uguns pagatavo no 6 ēd. k. ūdens, 6 ēd. k. cidoniju sīrupa, 3 ēd. k. sojas mērces, 3 ēd. k. citrona sulas, ķiploka, timiāna, sāls un cukura pēc garšas.