Foto – liveinternet.ru

Vista ar apelsīnu glazūru 1

Autors: Praktiski.lv

Sastāvdaļas
800 g palielas vistas krūtiņas, sagrieztas plānās sloksnītēs
1/2 sarkanā zaļā paprika, sagriezta plānās šķēlītēs
1/2 vidēja lieluma sarkanā pipara, smalki sagriezta
1 neliels sarkanais asais pipars, sagriezts
1 neliels asais pipars gabaliņos
1 apelsīns (ar miziņu)
2-3 ēdamkarotes olīveļļas
1/4 ēdamkarotes ķimeņu
1/2 ēdamkarotes maltas paprikas garšvielas
1 ēdamkarote sezama sēkliņu
nedaudz safrāna
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
1/2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
1/2 ēdamkarotes auksta ūdens

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ielej eļļu pannā, uzsilda. Ieliek zaļo piparu, sīpolu un aso piparu. Sasāla un cep, kamēr dārzeņi kļūst mīksti. Kad tie gatavi, liek uz šķīvja.
Pievieno vēl eļļu un ieliek vistas gabaliņus. Sasāla un cep uz vidējas uguns. Kad vista sāk iegūt zeltainu nokrāsu, pievieno ķimenes, papriku, sezama sēkliņas, safrānu un apelsīna miziņu. Kārtīgi samaisa. Pievieno papriku un sīpolu. Tad – medu un apelsīnu sulu.

Samaisa cieti ar aukstu ūdeni un nelielā strūkliņā pielej mērcē. Pavāra, līdz mērce sabiezē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.