Vislabākā – sausa malka 0

“Nopirku sveķainus galdniecības atgriezumus. Tie deg ļoti labi ar karstu liesmu. Vai tā nebojās skursteni?” 
Vita V. Rīgā

Reklāma
Reklāma

 

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Jo malka ir sausāka, jo tai ir lielāka siltuma atdeve. “Slapju malku ar mitrumu virs 50% pat nerentējas dedzināt,” uzsver SIA “Junels” skursteņslauķis Artis Vanags. Tādēļ malku pirms lietošanas gadu žāvē. Laba, sausa malka skurstenim nekādu skādi nenodarīs, drīzāk to iztīrīs no aplikuma. Galdniecības atgriezumi noder gan iekuram, gan kurināšanai.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.