Foto-Shutterstock

Visgardāko čebureku recepte. Cepsiet vēl un vēl! 0

Ja jums garšo čebureki, bet pats nekad neesat tos gatavojis, piedāvājam vienu ļoti veiksmīgu recepti, lai čebureki būtu ar kraukšķīgu garoziņu un sulīgu pildījumu.

Reklāma
Reklāma
Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 3,5 glāzes kviešu miltu, glāze ūdens, 1 ola, 100 g sviesta, 500 g cūkgaļas, 2-3 sīpoli, saulespuķu eļļa pēc garšas, sāls un malti pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Sviestu izkausē, tad nedaudz to atdzesē un sakuļ kopā ar olu.
Izsijā miltus, pievieno pustējkaroti sāls, pielej verdošu ūdeni un ļoti intensīvi samaisa ar dakšiņu. Pēc tam pievieno sakultā sviesta masu.
Iemaisa mīklu un ļauj tai nedaudz atpūsties, pārsedzot ar dvieli.
Gaļu samaļ kopā ar sīpoliem, pievieno sāli un piparus, visu samaisa. Apcep pannā.
No izveidotās mīklas paņem nelielu gabalu, izveltnē kā plāceni, ar šķīvja palīdzību veidojot apaļu formu.
Uz vienas puses liek malto gaļu un mazu gabaliņu sviesta, pārsedz ar otru malu un saspiež maliņas cieši kopā.
Čeburekus cep lielā eļļas daudzumā no abām pusēm zeltaini brūnus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šie čebureki iznāk ļoti kraukšķīgi ar sulīgu pildījumu.

Lai labi garšo!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.