Foto – Shutterstock

1. Pēc savas būtības greizsirdība ir postoša un destruktīva 5

Pāra attiecību sākumposmā tā ir kā degviela, kas padara attiecības intensīvas un varbūt pat glaimo tam, pret kuru otrs izjūt greizsirdību. Vienalga, vai tas ir vīrietis vai sieviete. Laika gaitā šī apsēstība ar mīlestības objektu pārvēršas partnera vajāšanā. Un tad viss sāk sabrukt… Greizsirdības “upuris” piedzīvo milzīgu diskomfortu, viņam vienmēr jātaisnojas, jāpierāda un jāpārliecina partneris. Laika gaitā tas sāk kaitināt, rodas dusmas. Abi partneri ir dusmīgi: viens, jo viņš neuzticas un tāpēc nav mierīgs un pārliecināts; otrs par nepārtraukto uzmanīšanu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās!
Pasaulei vajadzētu atgādināt par šīm briesmām: Krievijā rosina detonēt kodolbumbu, lai liktu “cilvēcei aizdomāties” 85
Krievijas armija ir lielāka un spēcīgāka nekā jebkad – ar to mums nāksies rēķināties ilgu laiku, tā vērtē ASV komandieris 175
Lasīt citas ziņas
Parasti tas, kurš ir greizsirdīgs, ir daudz atkarīgāks un tā nav mīlestība. Katrā gadījumā, ne beznosacījuma. Un no greizsirža agrāk vai vēlāk gribēsies aizbēgt. Apsēstība un vajāšana pārkāpj brīvības robežas un tas noved pat pie spēcīgāko pāru iziršanas. Greizsirdība saistīta ar atkarību un ar to cīnīties nav nepieciešams. Ir svarīgi pieņemt faktu – esmu atkarīgs no mīļotā un sākt strādāt ar sevi. Nepamatotā greizsirdība var novest pat pie nozieguma.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.