Valensijas paeljas recepte 0

400 g rīsu, 800 g vistas gaļas, 600 g truša gaļas, 400 g cūku pupu, 150 g balto pupu, 250 g zaļo sviesta pupu, 100 g olīveļļas, 1 ķiploku daiviņa,1 tomāts (nomizots), 1/2 tējkarotes paprikas, safrāns, sāls.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Kokteilis
Viņos mīt neapdzēšama uguns! 5 datumos, kuros dzimuši paši karstasinīgākie partneri
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Sadala vistu un trusi 10 daļās, apkaisa ar sāli, sakarsē olīveļļu pannā un uz lēnas uguns apcep. Pasautē. Pieliek dārzeņus un maisot cep, tad pieliek ķiploku, papriku un nomizotu, sagrieztu tomātu. Sutina. Ielej 1,2 l ūdens. Uz lēnas uguns vāra 10 minūtes, tad ieliek rīsus un safrānu, berot vienmērīgi visam pannas saturam virsū. Vāra 8 minūtes uz lielas uguns, samazina uguni un sautē uz lēnas uguns kārtējās 8 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.